Mourik is een van de grootste, zelfstandige familiebedrijven in Nederland en actief in de infra en industrie.

Een actieve workshop voor personeel

Opdracht

Mourik heeft de Project Management Way (PM Way) die gaat over het voorbereiden en uitvoeren van projecten in kaart gebracht. In opdracht en in samenwerking met Mourik en de VOMI academie heeft Kensan de nieuwe eenduidige manier van werken uitgewerkt in een actieve workshop voor het personeel.


Aanpak

Van de hoofdprocessen heeft Kensan vijf kritische succesfactoren vastgesteld (overdracht, risico beheersing, uitvoeringsplan, cost control en evaluatie), die naast een goede uitvoering zorgen voor een betere samenwerking met de klanten van Mourik, maar ook tussen de collega’s. Tijdens een zestal actieve workshops in de Brunotti beachclub in Oostvoorne zijn alle betrokken medewerkers getraind in de PM Way.


Toegevoegde waarde

Door de praktische en actieve training is het personeel enthousiast gemaakt voor de PM-way. Om de uitrol in de praktijk verder vorm te geven, ondersteund Kensan zes projecten van diverse activiteiten en klanten bij de implementatie.  Enerzijds een live implementatie, anderzijds met ruimte om verdere verbeteringen aan te brengen, met name voor specifieke diensten. Allen zijn ervan overtuigd dat een juiste toepassing en uitvoering van de PM-way zal leiden tot een verbetering van de projectresultaten.

neem contact met ons op