Industrial analytics

Kensan is uw “certified System Integration Partner” voor de implementatie van Industrial Analytics en Machine Learing in de Benelux.

Met Industrial Analystics / Machine Learning software detecteert Kensan risico’s voordat deze impact hebben op de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw productielijnen of procesinstallaties. Kensan werkt daarbij intensief samen met de ontwikkelaars en datascientists van Weidmüller. Het organisatie- en beheeradvies van Kensan op het gebied van Asset Management wordt nog completer met de implementatie van de nieuwste AutoML technologie en IIoT oplossingen. Van sensor tot cloud en van data tot een Early Warning system.

Nieuws: Weidmüller tekent samenwerkingsovereenkomst met Kensan

Kensan begeleidt bedrijven in hun ontwikkeling naar betere prestaties en innovatie.

Met Industrial Analytics en de met een award bekroonde Machine Learning software van Weidmüller worden risico’s gedetecteerd voordat ze impact hebben op de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw productielijnen of procesinstallaties. De Industrial IoT oplossingen vormen een betrouwbare basis voor data-infrastructuur van sensor tot cloud. Organisatie- en beheeradvies van Kensan op het gebied van Asset Management wordt met de implementatie van de nieuwste AutoML-technologie nog completer. Kensan is een sterke partner die deze ervaring en kennis al jaren in huis heeft. Klanten van Weidmüller en Kensan met complexe installaties in industrie, energie, transport, defensie en infrastructuur profiteren direct van deze overeenkomst. Kortom: Hét recept voor een sterke en duurzame samenwerking!

(Van links naar rechts) Wiek Wijnands, Said
Keteldijk, John van Leeuwen

Ga naar de website

Wat is Industrial Analytics?

Industrial Analytics & Machine Learning software bewaakt de productiekwaliteit en voorkomt bekende maar ook nog nooit eerder vertoonde verstoringen. Technologische en sociale veranderingen zijn aan de orde van de dag en Industrial Analytics doet in en rap tempo zijn intrede in industrie en infrastructuur en zal zijn uitwerking hebben op de concurrentiepositie.

Sensoren, PLC’s en Industrial Internet of Things (IIoT) ontsluiten steeds meer data en met Industrial Analytics (IA) is het mogelijk om risico’s te detecteren voordat deze impact hebben. Falen en uitval wordt voorkomen, ook van problemen die zich nog nooit eerder hebben voorgedaan. Het resultaat; een betere beschikbaarheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van uw processen.

Machine Learning software van Weidmüller (Auto ML) registreert, analyseert en signaleert continue uw installaties maar gaat veel verder dan het bewaken van bestaande parameters en grenswaarden. Auto ML analyseert naast deze bekende risico’s ook of er zich (verdachte) veranderingen voordoen tussen ogenschijnlijk onafhankelijke parameters die in de procesautomatisering geen directe interactie hebben. Kensan gebruikt Industrial Analytics om bij productie van ouwel niet alleen de bekende kwaliteitsparameters als grondstofsamenstelling, temperatuur, productiesnelheid te monitoren en te leren welke invloed deze hebben op de kwaliteit. We leren met Auto ML ook hoe een externe waarde als het weer (luchtvochtigheid) invloed heeft op de kwaliteit en nog belangrijker hoe dit gecompenseerd kan worden in het productieproces.